top of page
  • Foto van schrijverLisette van Leijenhorst

Speeltjes, kluifjes, mandjes, riemen, .....Het zal waarschijnlijk elke hondenbezitter wel bekend voorkomen; je hebt soms het idee dat je de dierenwinkel volledig leeggekocht hebt. Wij zijn hartstikke dol op Piet en daarom vertroetelen we heb ook zo. Maar ik vraag me weleens af of dat wel echt allemaal nodig is als ik kijk naar die berg met speeltjes, zijn 4 (minstens!) verschillende mandjes, zijn kleedjes en ga zo maar door. Maar het is ook zo leuk om je hondje te verwennen met iets lekkers of iets nieuws!

Zeg nou zelf.. Wat zou jij doen als Piet dit doet?

Een voorbeeld van een dierenwinkel die wij dus zo ongeveer leeggekocht hebben is webwinkel Medpets. Dit vinden wij een heel prettige webwinkel, omdat ze een heel breed assortiment hebben. De website zelf is ook prettig en overzichtelijk. Daarnaast zijn er goede filtermogelijkheden. Medpets is een webwinkel en heeft geen fysieke winkels. Super handig natuurlijk voor wanneer je geen zin of tijd hebt om de deur uit te gaan.


Voor jullie idee, zie hieronder een aantal voorbeelden van wat wij daar het laatste jaar zo'n beetje bij Medpets hebben gekocht (ik schrok er zelf ook van toen ik mijn bestelgeschiedenis bekeek):


- Snoepjes (uiteraard)

- Kluifjes

- Voedselcontainers voor Piet zijn brokjes

- Siliconen dekseltjes voor blikvoer

- Lampje voor aan de halsband

- Tandenverzorging ('tandpasta' en 'tandenborstel')

- Kong en andere speeltjes

- Honingzalf

- Nagelkniptang

- Kleedje

- Reisbench


Als jullie nog tips hebben voor een goed lampje voor aan Piet zijn tuigje dan hoor ik het graag! Tot nu toe heb ik nog niet echt iets geweldigs gevonden. De meeste lampjes gaan gauw stuk of leeg.
Recente blogposts

Alles weergeven