top of page
Over ons

Dit ben ik (Lisette) met mijn vriend Arno en ons hondje Piet. Wij wonen in het gezellige Amersfoort in de wijk Vathorst. Tegenwoordig zijn wij flink aan de wandel en daarom ben ik sinds januari 2022 begonnen met het schrijven van blogs over de wandelingen die we maken. Ik probeer ook mooie foto's te maken, dus die maken een groot onderdeel uit van de blogs. Kijk vooral eens op de pagina met het overzicht van de wandelroutes, daar staan ook linkjes naar alle wandelblogs. Uiteraard zullen er de komende tijd nog veel meer wandelblogs volgen. 

Over Piet:

Piet is geboren op 25 september 2018 en is sinds oktober 2019 bij ons. Sinds het moment dat hij bij ons is heeft hij ons hart veroverd en zijn we super blij met hem.  Piet houdt enorm van wandelen,  spelen, rennen, graven (op zoek naar muisjes),  knuffelen, op de bank hangen en hij is een echte springgeit (hij wordt ook wel eens 'Skippy' genoemd). Daarnaast houdt hij ook heel erg van lekkere kluifjes.

Hoe is Piet bij ons gekomen?

Ik heb Piet gevonden op Facebook in een groep voor herplaatsers. Toen ik het bericht zag wist ik eigenlijk direct dat dit ons hondje zou gaan worden en een paar dagen later zijn we al bij hem gaan kijken in België. Het was liefde op het eerste gezicht! 

Piet heeft wel een klein rugzakje. Zo is hij bijvoorbeeld erg onzeker en wat angstig voor andere honden, waardoor hij vaak uitvalt. We zijn hiervoor met Piet een gedragstraject ingegaan, zodat het voor hem buiten en in de buurt van andere honden wat makkelijker zou worden (en daardoor ook voor ons). Dit heeft echt heel goed geholpen en het gaat al stukken beter! Nu is het zaak om dit goed vol te houden, dan komt het helemaal goed. Piet heeft inmiddels zelfs een beste vriendje, Klaas. Klaas is de hond van onze zus/schoonzus.

 

S45467 (230 van 351).jpg
20200304_112522.jpg
bottom of page